Small Group Personal Training

Lijkt het jou fijn om in onze studio te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small group training iets voor jou. Small group training is het trainen in klein groepsverband met maximaal zes deelnemers. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig! Ook hier geldt dat de kosten makkelijk gedeeld kunnen worden. Voorwaarde is wel dat jullie op dezelfde momenten komen sporten.

small group
boksen
personal trainer Capelle

Start direct met een gratis proefles!

Juiste gewichten en oefeningen

Als je voor het eerst een sportschool bezoekt, dan kunnen alle apparaten waar je mee kunt trainen een beetje overweldigend aanvoelen. Maar ook als je al vele jaren in de sportschool te vinden bent, kan het zomaar zo zijn dat je niet optimaal gebruik maakt van een apparaat. Wie weet kun je eigenlijk al trainen met meer gewicht of je voert een oefening toch niet helemaal correct uit. Je weet altijd zeker dat je traint met de juiste gewichten en dat de oefeningen goed uit worden gevoerd door te kiezen voor personal training bij PT CapelleXL te Capelle aan den Ijssel.

Een gezonde en fitte levensstijl

Je bent waarschijnlijk altijd zoekende naar leuke manieren om jezelf fitter en gezonder te voelen. Zowel op fysiek gebied als op mentaal gebied kan dit een wereld van verschil maken hoe je je voelt. Daarom kiezen meer en meer mensen er vandaag de dag voor om te trainen met een personal trainer, bijvoorbeeld een personal trainer bij PT CapelleXL te Capelle aan den Ijssel.

Kies je binnenkort ook voor trainen met een personal trainer?

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die personal training bij PT CapellleXL te Capelle aan den Ijssel zoal te bieden heeft? Neem dan eens een keer contact op met een personal trainer en laat je vrijblijvend een keertje informeren. Hierdoor weet je meteen wat je zoal van de training kunt verwachten.

WAT WE BIEDEN

Lees verder

EVENEMENTEN

HOUD ONZE WEBSITE EN SOCIAL-MEDIAKANALEN IN DE GATEN!